Tietoa meistä

Sivustomme on perustettu vuonna 2019 tarkoituksena luoda sellainen palvelu, jossa ihmiset voivat ennen puheluun vastaamista tarkistaa kuka soittaa. Palvelun avulla ihmisten on mahdollista välttää puhelinmyyjien ylimääräiset häiriköinnit.

Alusta alkaen missiomme oli selvä: meillä on aito halu auttaa ihmisiä selviytymään arjestansa paremmin. Tarjoamme käytäjille maksuttoman portaalin, johon he voivat jättää kommentteja ja arvosteluja soittavista puhelinnumeroista.

Haluamme olla Suomen suurin ja rehellisin informaatioportaali puhelinnumeroihin ja kuuntelemme oikeasti käyttäjiemme mielipiteitä ja toivomuksia esimerkiksi numerotietojen poistamisesta.

Tavoitteenamme on kasata Suomen suurin "puhelinluettelo", josta on helppo tarkistaa onko soittaja puhelinmyyjä tai muu myyntiyritys, samalla kunnioitamme jokaisen yksityisyyttä. Emme nimittäin kerää ylimääräisiä tietoja palvelun käyttäjistä tai muullakaan tapaa profilio vierailijoitamme.

Miten palvelu voi olla ilmainen?

Sivustoa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja ylläpitokulut hoidetaan mainosnäyttötuloilla. Kun käytät sivustoamme osallistut samalla yhteisön talkoisiin ylläpitämällä tätä sivustoa.

Kiitos jo etukäteen ja toivottavasti löydät vastauksen etsimillesi numeroille. Muista myös vinkata kavereille!

Kuka soitti logo

2021 Kuka-soitti.fi

Mikä on kuka-soitti.fi?

Ilmainen palvelu internetissä, jossa vierailija voi anonyymisti hakea tietoa haluamastaan puhelinnumerosta.

Kuka-soitti.fi - ilmainen numeropalvelu internetissä